Web Legal

Intr-o lume in continua miscare, legile se modifica de aceea noi venim in intampinarea clientilor de a preveni orice neplaceri juridice.

Termeni si conditii, politica de confidentialitate etc.

Un website comercial prin lege trebuie sa contina o serie de informatii disponibile vizitatorilor sai. Aceste alegi se schimba si apar unele noi destul de des. Noi avem grija sa nu aveti probleme la acest capitol.

Newsletter Legal

Fiti la curent cu noutati in legislatia pe internet.

Consultanță legală web

Oferim constultanță legală WEB conform legislației din România si Uniunea Europeană.

Aveti o dispută pe internet?

Doriți să vă cunoașteți drepturile legale intr-o dispută intelectuală/personală pe internet, vă stăm la dispoziție.

Ce trebuie să conțină site-ul?

Potrivit reglementărilor în domeniu un site va pune la dispozitia utilizatorilor informațiile necesare care trebuie să ajungă la aceștia.

Reprezentare legală

Suntem în măsură să reprezentăm legal, atât în instanță cât și în arbitraj. De asemenea, ne ocupăm de redactarea documentației.

Preturi servicii Legale Web

Toate pachetele sunt realizate ca rezultatul anilor de experienta in domeniu. Toate sunt bine realizate si gandite pentru a vinde si a face cunoscuta oferta dumneavoastra.

Preturile sunt exprimate in euro si nu se plateste TVA. Plata se face in lei la cursul zilei BNR. 

Nu gasiti serviciul dorit?

Daca ce cautati nu se regaseste in lista noastra de servicii, va rugam sa ne contactati, cu siguranta va putem ajuta.

Întrebări și răspunsuri

Am fost copiati, ce putem face?

In cazul in care informatia dumneavoastra online a fost copiata in parte sau integrala, fie ca e vorba de text sau imagini, trebuie sa contactati cealalta parte si sa le aduceti la cunostinta ca acel continut va apartine si sa-l stearga.

Incercati mai intai cu un email. Daca nu raspunde, trimiteti o recomandata cu confirmare primire si contactati-ne.

Ce imagini pot pune pe site?

Daca imaginile de pe site  nu sunt facute  de dumneavoastra, asigurativa ca sunt royalty free, in caz contrar interesativa cum le puteti achizitiona sau sa le inlocuiti cu altele asemenatoare care sa le puteti folosi.

Am primit un email ca am copiat pe cineva, ce-i de facut?

Foarte probabil copyrigtul a fost facut de firma de webdesing deoarece nu ati avut timpul necesar sa realizati acest lucru intern si foarte posibil sa se fi inspirat si de pe alte site-uri. Lucru care nu este recomandat pentru ca incalca regulile SEO si veti fi depunctat in motoarele de cautare.

In cazul in care ati primit instiintare pe email, contacati-ne!

Cum imi protejez brand-ul?

Sunt o serie pasi care trebuiesc urmariti pentru a va proteja brand-ul si proprietatea intelectuala. Va rugam sa ne contacati si ne putem ocupa noi de acest lucru, creand documentatia si pasii necesari pentru acest proces.

Pot redenumi sectiunea de articole in pachetul Basic?

In pachetul Basic articolel sunt aflate in sectiunea noutati. Aceasta poate fi redenumita la cerere in Produse, Servicii sau orice alte cuvant doriti.

Am un magazin virtual, pot fi amendat de autoritati?

Pe langa partea contabila, un magazin virtual trebuie sa contina o serie de informatii disponibile utilizatorilor dumneavoastra. Ele sunt obligatorii prin lege si puteti fi sanctionat ca atare.

Incercam sa imbunatatim aceasta sectiune cu informatii utile cat mai des. Daca intrebarea dumneavoastra nu se ragaseste aici, contactati-ne!

Ce spun clientii nostri?

"Foarte promti si la obiect. Ofera servici de consultanta la obiect, executia a fost in termenii stabiliti. La foarte scurt timp investitia a fost recuperata. Recomand, foarte seriosi!"
dumitru.jpg
Dumitru Lupoae
Bangsonic SRL
"I wanted prompt and high quality services, and I found both of them in Leadpro. The final product was more than I hoped for, they understood exactly what my brand represents."
25388788904_72d2f5ec6f_z.jpg
Andreas Bjerke
Blue Duck Tour
"La inceput am fost sceptic sa-mi extind afacerea pe internet. Dar Leadpro m-a convins sa o fac si nu am regretat un moment. In momentul de fata internetul reprezinta sursa principala de clienti."
dargomir.jpg
Dragomir Ciprian
Gratarul Dragomir
"If you want solutions and tired of looking for people to solve them? Look no more! Leadpro met my expectations in every way, these guys just can't say NO."
team_2.jpg
Vincent Van Geel
Isotx