Suport tehnic nelimitat

Garantam functionalitate serviciilor noastre in conditii de optime pe termen nelimitat. Chiar si cei mai vechi clienti ai nostri se bucura de acest lucru.

Despre noi

Scurt istoric

Inceputul

"Am lucrat in domeniul web incepand cu anul 1999 castigand o vasta experienta lucrand la solutii pentru companii externe. In 2005 am creat Leadpro, o companie romaneasca de web development si servicii adiacente pentru a ajuta si populariza prezenta web a companiilor compatriote."

Experienta

"Ador sa lucrez in acest domeniu pentru ca este in continua schimbare, mereu apare ceva nou si de-a lungul anilor am fost mereu la curent cu noutatile care le-am implementat clientilor nostri pentru a putea beneficia de impactul maxim al serviciilor noastre web."

Atuuri

"Experienta in domeniu ne-a indrumat catre punctele noastre forte cu care evitam problemele de actualitate. Stim exact cand sa implementam tehnologiile noi aparute totodata tinem cont de securtiatea datelor clientilor nostri.

Desi suntem veterani in domeniu, nu ne culcam pe lauri ci studiem mereu noile tehnologii si ne improspatam viziunea asupra domeniului in fiecare luna a anului."

 

liviu_me
Liviu Duda
Fondator

Seniori cu experienta

Detinem personal cu senioritate in toate domeniile serviciilor pe care le practicam care stau la dispozitia dumneavoastra pentru a gasi solutie la orice aveti nevoie.

1480965881_resolutions-19.png

Web Service

Maintenanta site-uri web. Pachete servicii in functie de necestitatile companiei. 

1480965879_resolutions-12.png

Web development

Realizam site-uri web profesionale care vand si aduc clienti noi garantat. 

1480965876_resolutions-13.png

Web Marketing

Consultanta si promovare web a ofertei dumneavoastra.

1465237047_resolutions-10.png

Servicii SEO

Consultam continutul si publicam site-ul pe internet cu relevanta la cuvintele cheie tinta.

1480965886_resolutions-08.png

Copyright

Scriem continut si realizam articole referitoare la domeniul de activitate.

1480965883_resolutions-05.png

Web Legal

Consultanta si reprezentare legala in domeniul web.

Ce spun clientii nostri?

"Foarte promti si la obiect. Ofera servici de consultanta la obiect, executia a fost in termenii stabiliti. La foarte scurt timp investitia a fost recuperata. Recomand, foarte seriosi!"
dumitru.jpg
Dumitru Lupoae
Bangsonic SRL
"I wanted prompt and high quality services, and I found both of them in Leadpro. The final product was more than I hoped for, they understood exactly what my brand represents."
25388788904_72d2f5ec6f_z.jpg
Andreas Bjerke
Blue Duck Tour
"La inceput am fost sceptic sa-mi extind afacerea pe internet. Dar Leadpro m-a convins sa o fac si nu am regretat un moment. In momentul de fata internetul reprezinta sursa principala de clienti."
dargomir.jpg
Dragomir Ciprian
Gratarul Dragomir
"If you want solutions and tired of looking for people to solve them? Look no more! Leadpro met my expectations in every way, these guys just can't say NO."
team_2.jpg
Vincent Van Geel
Isotx