Copywrite and content writing

Experți în comunicare vă stau la dispoziție pentru activități de promovare și crearea unui conținut de calitate pe site-ul dumneavoastră.

Creare conținut website

Content writing-ul este necesar pentru a informa și consolida eficient relația cu vizitatorii. Aici sunt incluse articolele de informare și educare a publicului (texte utile, relevante, interviuri, newsletter, advertoriale,features,comunicate de presă, ppt-uri etc.) inclusiv imaginile și infograficele. În baza unui plan de cuvinte cheie se obține indexarea SEO dorită.

Creare articole și materiale publicitare

Articolele și materialele publicitare (text pentru pliante,afișe, broșuri,flyere, bannere, scrisori publicitare,spoturi,social media,landing page,catalog de produse etc.) necesită un conținut textual persuasiv. Textul este esențial pentru determinarea publicului țintă să cumpere și de asemenea important în obținerea unui SEO bine indexat.

Introducere date în website

Nimic nu este mai prețios decât timpul. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu servicii de introducere date în cadrul site-ului dumneavoastră. Aceste date pot fi introduse manual si individual dupa o prealabila filtrare a continutului cat si automat, prelevate din oferta creata sau oferta furnizorului furnizata sau de pe alte site-uri cu ajutorul robotilor de cautare.

Alege pachetul copywrite și content writing

Experții noștri în comunicare vă stau la dispoziție. Alegeți un pachet!

conținut website

de la

30€

100 cuvinte

 • Articol de informare
 • Documentare articol
 • Max 100 de cuvinte.
 • Introducere în site
 • Prelucrare 1 imagine
 • Seo friendly

Copywriting și Articole publicitare

de la

55€

200 cuvinte

 • Articol/material publicitar
 • Documentare material
 • Max 200 cuvinte
 • introducere in site
 • Prelucrare 2 imagini
 • Seo friendly

introducere in site

de la

30€

ora

 • Titlu/Subtitlu/Intertitlu
 • Text neformatat
 • Max 10 imagini
 • Seo friendly

Prețurile sunt exprimate în euro și nu se plătește TVA. Plata se face 50% în avans pentru începerea proiectului, în lei la cursul zilei BNR. 

Conținutul se va realiza în limba română, pentru alte limbi va fi nevoie de traducere. Daca doriti să vă oferim o cotație de traducere contactați-ne!

Servicii de copywriting sau content writing personalizate?

Daca doriți o cotație particularizată care nu se regăsește în pachetele de mai sus nu ezitați să ne contactați!

Întrebări și răspunsuri

De ce am nevoie de content writing?

Content writing-ul este esența unui site web. Pe langă o structură bună, un site trebuie să aibă și un continut pe masură: articole bine documentate, interviuri, comunicate de presă, advertoriale, newsletter, features, imagini, infografice, galerie foto, ppt-uri etc. Site-ul dumneavoastră are nevoie constant de popularizare în rândul categoriilor de grup țintă. Prin utilizarea inteligentă a cuvintelor cheie atingem astfel un SEO cu indexare bună. Content writing-ul este o activitate specifică de relații publice care include redactarea unor articole și materiale de conținut despre anumite subiecte de interes (scrise obiectiv, bine documentate, utile, educative și cu un conținut relevant). Rolul acestora este de a informa publicul țintă și de consolida constant relația cu acesta.

De ce am nevoie de copywriting?

Spre deosebire de content writing, care reprezintă crearea unui conținut în scop informativ, copywritingul se referă la crearea de conținut în scop publicitar pentru promovarea unui serviciu sau produs: articole publicitare, conținut sub formă de text pentru afișe, broșuri, pliante, flyere, bannere, spoturi publicitare, scrisori publicitare, social media content, landing page, catalog de produse etc. Textul are de data aceasta, nu scop informativ ci persuasiv cu accent pe beneficiile consumatorului.

Imi pot face singur conținutul?

Dacă doriți să vă creați dumneavoastră conținutul informațiilor de pe site apelați la un pachet de consultanță web pentru a vă sfătui ce pași trebuie să urmați pentru a crea un conținut de calitate.

Ce avantaje am dacă apelez la Leadpro?

Serviciile de copyright și content writing oferite de echipa noastră sunt monitorizate de un doctor în științe ale comunicării. Aceste servicii au rolul de a transmite cât mai eficient informatia către vizitator și în acelasi timp facilitează un SEO friendly (un conținut de calitate ajută pentru o indexare bună în motoarele de căutare).

Îmi pot introduce singur articolele în site?

Dacă aveți un site realizat de noi, cu siguranță veți putea să vă introduceți singur orice informație doriți. Pentru acest lucru veti primi un training gratuit din partea noastră. În cazul în care site-ul nu a fost realizat de noi, apelați la pachetul de consultanță web și vom crea un manual de utilizare/cursuri care să vă explice cum se poate popula (încărca cu elemente de conținut) site-ul dumnevoastra.

Încercăm să îmbunătățim această secțiune cu informații utile cât mai des. Dacă întrebarea dumneavoastră nu se regăsește aici, contactati-ne!

Ce spun clientii nostri?

"Foarte promti si la obiect. Ofera servici de consultanta la obiect, executia a fost in termenii stabiliti. La foarte scurt timp investitia a fost recuperata. Recomand, foarte seriosi!"
dumitru.jpg
Dumitru Lupoae
Bangsonic SRL
"I wanted prompt and high quality services, and I found both of them in Leadpro. The final product was more than I hoped for, they understood exactly what my brand represents."
25388788904_72d2f5ec6f_z.jpg
Andreas Bjerke
Blue Duck Tour
"La inceput am fost sceptic sa-mi extind afacerea pe internet. Dar Leadpro m-a convins sa o fac si nu am regretat un moment. In momentul de fata internetul reprezinta sursa principala de clienti."
dargomir.jpg
Dragomir Ciprian
Gratarul Dragomir
"If you want solutions and tired of looking for people to solve them? Look no more! Leadpro met my expectations in every way, these guys just can't say NO."
team_2.jpg
Vincent Van Geel
Isotx